Disclaimer

Wettelijke leeftijd

Wanneer u een of meerdere messen van Huusk of een van hun upsell-artikelen (Koopwaar) bestelt en koopt, verklaart u dat u meerderjarig bent om de bestelde Koopwaar te kopen en dat de Koopwaar gekocht en in bezit gehouden kan worden in de staat, provincie en/of stad waar u woont. Het is de plicht van de koper ervoor te zorgen dat hij/zij op de hoogte is van de regels en voorschriften van zijn/haar woonplaats met betrekking tot messen en ervoor te zorgen dat hij/zij de wet niet overtreedt door messen van Huusk te kopen. Huusk aanvaardt GEEN VERANTWOORDELIJKHEID voor een onjuiste voorstelling van zaken door de koper.

Risico's en verantwoordingsplicht

Wanneer u de Koopwaar aanschaft na het klikken op een van onze links, stemt u ermee in alle risico's die verband houden met en/of voortvloeien uit uw eigendom en gebruik van de Koopwaar op u te nemen en stemt u ermee in Huusk.com, haar Beheerders, Bijdragers, Auteurs, Redacteuren en/of Managers schadeloos te stellen en te vrijwaren van alle claims die door een persoon of entiteit tegen Huusk.com worden ingesteld in verband met en/of voortvloeiend uit uw eigendom en/of gebruik van de Koopwaar.

Veilig gedrag

Messen en aanverwante Huusk Handelswaar kunnen gevaarlijk zijn, zelfs dodelijk, indien onjuist, onzorgvuldig, en/of illegaal gebruikt. Wanneer u Koopwaar van Huusk koopt, stemt u ermee in dat u de gekochte Koopwaar op een veilige en legale manier zult gebruiken, in overeenstemming met alle toepasselijke wetten, erkende veiligheidsregels en gezond verstand. U stemt er verder mee in dat u minderjarigen zult opleiden en begeleiden in het gebruik van de Huusk Handelswaar en dat u de stappen zult nemen die redelijkerwijs noodzakelijk of vereist zijn door de toepasselijke wetgeving om de Huusk Handelswaar uit handen van minderjarigen en ongetrainde en/of onvolwassen personen te houden. Huusk.com moedigt het gebruik van de geadverteerde producten en koopwaar op een gewelddadige of illegale manier, of het gebruik ervan om gewelddadige en/of illegale doelen te bereiken, niet aan, in overeenstemming met de toepasselijke wet- en regelgeving van de jurisdictie van de koper en de wettelijke autoriteit van de staat, het district en/of de stad waar de koper woont.